Metode de epilare b...

Notifications
Clear all

Metode de epilare bune pentru modele

5 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@krysta)
Topic starter

[#130]

Buna fetelor :* Ce metoda de epilare eficienta si de durata folositi ca sa aveti pielea fina si neteda pentru mai mult timp? Eu folosesc epilatorul de ceva ani, ma fac cam la o saptamana, insa e dureros si as vrea sa gasesc ceva mai ok, care sa ma tina mai mult. Voi ce ati incercat si vi se pare wow?

Posted : 04/06/2020 6:40 pm
(@Anonymous)

Recomand cu incredere Philips Lumea, chiar merita banii 😉 nu e asa eficient cum ar fi laserul, normal, dar nici nu e la fel de scump. (sa te faci din cap pana in picioare cu laserul te costa cam 90 de mil pentru 2 ani de sedinte, m-am interesat eu acum ceva timp) in schimb, pe Philips Lumea am dat 14 milioane, l-am prins la promotie la Emag, arunca o privire si vezi ce model iti face cu ochiul (depinde si de bugetul tau). dupa 6 luni de folosit cate o sedinta la 2 saptamani, vreau sa iti zic ca pe maini si pe picioare nu mi-a mai crescut aproape deloc. sunt super incantata! :*

Posted : 04/06/2020 7:41 pm
(@celine)

Hei, eu pe picioare ma rad, insa in rest ma duc la salon sa ma epilez cu laser... nu doare super tare, si e de lunga durata 🙂

Posted : 05/06/2020 4:01 pm
 Iris
(@irisf)

Pentru mine functioneaza foarte foarte bine ceara. A fost dureros la inceput pana m-am obisnuit insa acum e ok. Imi lasa pielea catifelata si parul creste incet si rar.

Posted : 10/06/2020 3:41 pm
(@Anonymous)

ipl sau si mai bine..epilarea cu laser..e costisitoare, dar nu o sa mai ai par deloc, nu mai pierzi timp cu epilarea, mergi la cateva sedinte pe an, ca sa nu mai vb ca nu o sa mai ai fire crescute sub piele sau alte probleme de genu`.. 😉 o sa fii mereu fina ca un bebelus 😀

Posted : 10/08/2020 7:24 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?