Notifications
Clear all

Only fans

8 Posts
4 Users
0 Reactions
4 Views
(@Anonymous)

[#866]

Buna, fetelor ! As vrea sa ma apuc de only, mi-am făcut cont, urmează sa îmi creez și content. Voiam sa va întreb, voi cum procedați pentru promovare ? Ce platforme folosiți ? Sau cum ajung membrii la voi ? Multumesc pentru răspunsuri !

Posted : 07/02/2022 2:37 pm
(@goldenn)
Active Member

Buna, lasa-mi o modalitate de contact si o sa iti trimit o oferta pentru marketing.

Posted : 07/02/2022 2:43 pm
(@mallorier)
Estimable Member

Eu folosesc Twitterul foarte mult pentru ca ei sunt ceva mai permisivi cu nuditatea si continutul explicit. Postez aproape zilnic acolo content, imi pun link-ul la comentarii, etc. Si Instagramul e bun, dar mai mult mizez pe Twitter sincer.

Posted : 07/02/2022 2:43 pm
(@Anonymous)

La Twitter ma gandeam si eu, sincer. Cum sunt incasarile ? esti multumita?
Multumesc si spor la banuti!

Posted : 08/02/2022 12:03 pm
(@Anonymous)

Twitter, ai si ceva Reddit NSFW in care poti sa te postezi, canale de Discord, Telegram

Posted : 08/02/2022 12:03 pm
(@mallorier)
Estimable Member

Toata lumea face OF acum sincer, asa ca nu te astepta sa ai incasarile pe care le vezi in mass-media - tipele alea fac Only de la inceputurile inceputurilor, asa ca au o baza stabila de membrii. O sa incasezi ceva sume frumusele, but don't get your hopes too high :)) Succes! Daca mai ai nevoie de sfaturi poti sa imi zici :*

Posted : 08/02/2022 12:08 pm
(@Anonymous)

Multumesc mult, Mallorie ! :*

Posted : 08/02/2022 3:06 pm
(@goldenn)
Active Member

Mallorie, nu conteaza de cand faci OF. Conteaza strict cat de bine te pricepi la aducerea traficului. Un model cu care colaborez de 3 saptamani, de-abia incepand OF la inceputul colaborarii, scoate astazi intre 300 si 800 dolari pe zi, partea ei, in mana. Totul depinde de marketing.

Posted : 09/02/2022 9:59 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont