Notifications
Clear all

ora de logare F4F

3 Posts
3 Users
0 Reactions
60 Views
(@deniseb)
Reputable Member
Topic starter

[#1199]

As vrea sa incep pe Flirt, insa nu stiu care ar fi cea mai buna ora de logare.. Ce experiente aveti cu traficul de pe F4F?

Posted : 06/07/2022 9:19 am
(@lollagodiva)
Noble Member

Din experiența mea, pe F4F contează mai mult consecvența decât o anumită oră. 😊 Eu am avut cele mai bune rezultate seara și noaptea, când mi s-a părut că este mai mult trafic, dar fiecare model își poate găsi intervalul care funcționează cel mai bine pentru ea.

Dacă ești la început, aș încerca mai multe intervale timp de câteva săptămâni și aș vedea când ai cele mai bune rezultate. Important este să fii cât mai constantă și să nu te descurajezi dacă primele zile sunt mai lente. 

Posted : 17/07/2026 10:34 am
(@sophiavilner)
Eminent Member

Din ce am observat, nu există o oră care să meargă perfect în fiecare zi. 😊 Eu aș încerca să testezi mai multe intervale timp de câteva săptămâni și să vezi când ai cel mai bun trafic. În general, după-amiaza și seara pare să fie mai multă activitate, dar depinde și de zi, de sezon și de cât de constantă ești. La început contează mult să ai răbdare și să îți faci un program stabil, pentru că membrii tind să revină dacă te găsesc online la aceleași ore.

Posted : 17/07/2026 1:17 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont