Parere show-uri off...

Notifications
Clear all

Parere show-uri off site

5 Posts
5 Users
0 Reactions
3 Views
(@mallorier)
Estimable Member
Topic starter

[#647]

Hello guys, am intalnit in ultima vreme multi useri care tot incearca sa ma convinga sa le fac show-uri pe Skype sau oriunde in alta parte, dar nu pe site. Ce parere aveti despre asta?

Posted : 02/11/2021 12:17 pm
(@nana-38)
Eminent Member

Nu mi se pare ok, mi se pare ca membrii cauta lately sa faca orice doar ca sa ocoleasca sa plateasca. Pana la urma este o forma de entertainment, e la fel cum platesti Netflix. Vrei ceva calitativ, fii pregatit sa platesti ca atare..

Posted : 03/11/2021 10:50 am
(@lollagodiva)

Hei, mie personal nu mi se pare o idee buna deloc. Nu ai nicio siguranta, poti ramane cu ochii in soare

Posted : 03/11/2021 10:50 am
(@sabrinak)
Honorable Member

Hei. Eu zic ca nu e ok si mai bine sa nu faci pt ca multi cauta sa pacaleasca si sa nu plateasca pt show-uri. Ce garantie ai ca esti platita pt ce faci pe skype? asa pe site-uri de streaming stii ca pt un privat sau alt tip de show trebuie sa plateasca inainte.

Posted : 03/11/2021 10:51 am
(@patriciap)
Reputable Member

Exact cum au mentionat si fetele mai sus, sugerez sa te rezumi la site-ul pe care lucrezi si cam atat... daca vrei sa faci bani off-site, iti sugerez mai degraba sa te apuci de selling content decat de show-uri pe Skype :))

Posted : 03/11/2021 10:56 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?