Buna, fetelor! Puteti sa imi recomandati un psiholog? Am tot cautat si am gasit-o pe dr. Laura GÖTZ, am vazut ca lucreaza online, ceea ce m-ar ajuta foarte mult pentru ca nu am timp sa ma deplasez pana la cabinet si am vazut ca e specializat pe psihologia feminina. A lucrat cineva cu dansa si poate sa imi spuna cum e?
Sau stiti voi pe altcineva de care sunteti multumite? Apreciez orice parere, mersi!
Presupun ca majoritatea pot sa lucreze pe skype in perioada asta. Ti-m lasat in privat o recomandare.
De Laura am auzit si eu si din cate inteleg e foarte buna pe ce face, dar din ce stiu nu e psiholog. 🙂 Merita sa incerci. In perioada asta foarte multi psihologi fac sedinte prin skype sau alte metode online.
Mersi mult de recomandari! Am gasit pana la urma pe cineva la care a mers si sora prietenului meu. Nu am avut decat o sedinta pana acum, dar sunt foarte multumita! Va pup
Eu zic sa incerci si theta healing, e o tehnica de vindecare care se bazeaza pe subconstient si am auzit ca face adevarate minuni!