Stiti un salon f bu...

Notifications
Clear all

Stiti un salon f bun de tattoo?

5 Posts
4 Users
0 Reactions
2 Views
(@Anonymous)
Topic starter

[#138]

Buna, fetelor. Acum ca s-au deschis si saloanele de tatuaje, vreau sa imi mai bat ceva pe picior. Am tot stat sa caut ceva f tare cat am stat in casa si am gasit un design superb - nu pot sa dau poze decat dupa ce fac tatuajul 😛
Puteti sa imi recomandati un artist care se pricepe si la portrete si la abstract? Si vreau color 😀 ms ms :*

Posted : 09/06/2020 1:42 pm
(@Anonymous)

Recomand si eu pentru Brasov, Eli Tattoo Ink. Desi locuiesc in bucuresti, numai la ei merg cand mai vreau un "accesoriu" mic (sau nu) si dragut

Posted : 09/06/2020 4:43 pm
(@Anonymous)

Unde? Daca vrei in Bucuresti, eu am niste prieteni care lucreaza la Funky Tattoo. Am mers si eu la ei, chiar recomand 😉

Posted : 09/06/2020 4:43 pm
(@sugarlips)
Trusted Member

@carlax si eu recomand Funky tattoo, mai exact pe Cezar (Cordo). Eu am un tatuaj intr-o zona mai "ferita", eram cam rusinoasa atunci si s-a purtat foarte frumos 😀 iar tatuajul a iesit foarte bine. 😉

Posted : 09/06/2020 6:47 pm
(@Anonymous)
Topic starter

Nu am auzit pana acum de Funky Tattoo, dar o sa arunc un ochi pe site-ul lor sau pe fb. Nu as merge pana la Brasov sa imi fac tatuaj, cred ca dureaza cateva zile ca sa il bata. Ar trebui sa imi iau concediu :)))
Ms de recomandari! :*

Posted : 18/06/2020 2:36 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont