E vreun site care permite sa faci chat fara sa iti arati fata?
Bună! Din câte știu eu nu există niciun site.
Dar de ce nu incerci o varianta in care sa te schimbi mult la fata din make up, o peruca si lentile? Suna destul de fun sa ai un alter ego
E o idee chiar foarte interesantă cea de la DeniseB, pentru că îți poți schimba total look-ul prin make-up, peruci, lentile și totodată atitudine.
Cred ca pe site-urile freemium nu este obligatoriu sa-ti arati fata. dar, intrebarea e, de ce nu ai vrea asta?
EvelineLemy, probabil nu vrea să își arate fața pentru că nu vrea să își asume public că lucrează în acest domeniu.
da, dar trebuie sa intelegem ca fata transmite foarte multe emotii, mai mult decat orice alta parte a corpului. Iar majoritatea membrilor cauta emotii
Asta așa e, expresiile faciale te ajută mult atunci când faci videochat, pentru că exprimi și prin asta multe lucruri, și chiar poți să cucerești anumiți membrii cu priviri
poti incerca sa ti faci un onlyfans si sa porti mereu cagula :))) practic ai fi un marko glass :)))
Lolla, nu cred că te-ar surprinde dacă ți-aș spune că știu pe cineva care face asta, nu? :))
hahaha:))) pai mi se pare super tare ideea frate mai ales pentru toti astia de 18 ani trapperasi asa
Asta cu OnlyFans cu cagulă e nouă pentru mine, nu m-aș fi gândit vreodată
nici un site nu te obliga sa arati fata in free . daca studiourile va spun altceva...e alta poveste...