Fosta sotie a lui K...

Notifications
Clear all

Fosta sotie a lui Kamara

11 Posts
11 Users
0 Reactions
30 Views
(@brenda)
Eminent Member
Topic starter

[#222]

Fetelor, o cunoasteti personal pe fosta sotie a lui Kamara care a facut videochat? Eu am o prietena care a vazut-o la un event din industrie, era foarte afectata cu copilasul, macar incearca sa isi ajute copilul, nu ca altele care ii abandoneaza...

https://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/fosta-sotie-a-unui-cantaret-roman-a-facut-videochat-pentru-a-putea-avea-grija-de-copilul-bolnav.html

Posted : 29/06/2020 11:24 am
 Rita
(@rita)
Eminent Member

Mi se rupe inima... nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul ei...

Posted : 29/06/2020 5:35 pm
(@roberta)
Eminent Member

Nu o cunosc personal, dar stiu de multa vreme cazul ei. gestul ei e admirabil, pacat ca in Ro sunt atatea prejudecati

Posted : 30/06/2020 5:12 pm
(@krysta)
Estimable Member

da, stiu de mult cazul, a fost si la TV la Wowbiz acum cativa ani. Am inteles ca e una dintre cele mai bune modele si castiga o groaza de bani. Bravo ei 😉 E si f frumusica. Pacat ca n-a apreciat Kamara ce are langa el..

Posted : 30/06/2020 10:32 pm
 Lexy
(@lexy)
Eminent Member

Saraca...macar a facut-o pentru copilul ei. 🙁 Nu imi place cand vad situatii de genul asta, dar ce sa facem, asta e viata

Posted : 07/07/2020 5:29 pm
 Emma
(@emma)
Trusted Member

Asa, si care e problema lumii? Nu a stat la cersit,nu a asteptat sa-i cada banii din cer, a muncit pentru fiecare leut. Toata stima ei, ca a lasta prejudecatile deoparte si s-a gandit la necesitatile copilului pe termen lung!

Posted : 22/07/2020 5:10 pm
(@sophiel)
Reputable Member

Si videochatul, ca oricare alta profesie, este legal si nu vad o problema in asta. De ce sa nu isi creasca copilul cum trebuie.

Posted : 23/07/2020 8:10 pm
(@Anonymous)

Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Without Prescription fnj.lkhc.videochatforum.ro.gia.rm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Posted : 05/02/2021 3:16 pm
(@jessycap)
Estimable Member

Nu vad nici o problema cu asta. Nu da nimanui in cap. Face bani si isi intretine copilul.

Posted : 01/03/2021 11:45 am
(@dariaconstantin)
Trusted Member

Ce mentalitate, doamne. Si presa abia asteapta sa dea in cap cu orice stire de scandal. Macar femeia face bani multi, isi intretine copilul si nu asteapta de la nimeni nimic.

Posted : 26/04/2021 3:08 pm
(@shawn-murphy)
Trusted Member

Ce iti e si cu presa din Romania care doar sa blameze si sa puna paie pe foc stie. Saraca femeie, ce o fi fost in sufletul ei...

Posted : 20/06/2022 11:04 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont