Parere despre Vulpi...

Notifications
Clear all

Parere despre Vulpita

6 Posts
6 Users
0 Reactions
58 Views
(@krisztyna)
Active Member
Topic starter

[#59]

Buna, fetelor, stiu ca poate nu e locul aici, ca nu face video chat, dar ce parere aveti despre Vulpita? Eu cand o vad mie rusine mie ca sunt femeie, zau pe cuvantul meu..

Posted : 19/05/2020 3:16 pm
(@aleenaginger)
Estimable Member

Buna. Da,nu are nici o treaba cu videochat-ul,dar ca sa ti raspund la intrebare,nu am nici o parere,unii oameni sunt intr-un anumit fel..nu au fost invatati altfel si nu au avut de unde sa si ia exeple cu ce e bine si ce e rau. Tu trebuie sa te simti bine pentru ca nu esti ca ea si cam atat 🙂

Posted : 20/05/2020 11:29 am
(@Anonymous)

Pe mine ma seaca cata lume se uita la prostiile astea. saraca femeia aia asa e ea dar faptul ca se uita o tara intreaga la ea e chiar rusinos. inca mai scot astia bani cu vulpita?

Posted : 20/05/2020 12:57 pm
(@krysta)
Estimable Member

nici aici nu scap de Vulpita :))) am avut membri din Bulgaria care m-au intrebat de Vulpita si Viorel, cine sunt etc.. am ramas socata hahaha

Posted : 20/05/2020 6:33 pm
(@brenda)
Eminent Member

Mie nu imi place deloc fiinta aia, nu vreau sa fiu rea, dar asa prostie nu am mai vazut de multa vreme. Si pe mine m-a intrebat cineva in chat room, a vazut ca e in trending la noi, i-am zis ca nu ma uit la asa ceva, dar am ras impreuna cateva minute.

Posted : 21/05/2020 4:42 pm
(@irinas)
Eminent Member

Ma crucesc de fiecare data cand o vad. Oamenii ca ea nu ar trebui sa se inmulteasca!

Posted : 29/05/2020 6:03 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont