Notifications
Clear all

Membru neserios

5 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

[#989]

recent am patit urmatoarea chestie, aam un membru de cateva saptamani, nu e big spender sau ceva, dar e ok. mi a cerut sa fac un video de 10 min super specific pentru el, era super ok si pe cate credite i-l dadeam, dar brusc nu mai vine si practic eu l am facut degeaba :)) naspa e ca l am facut degeaba ptc e facut fix dupa niste cerinte si nu l pot refolosi. voi cum procedati in situatia asta? eu ma gandeam de acum daca vreun membru vrea vreun video deasta mai lung sa i cer jumatate de bani inainte ca macar sa stiu ca nu muncesc degeaba :)))

Posted : 30/03/2022 1:32 pm
(@shawn-murphy)
Trusted Member

Cel mai bine ar fi, exact cum ai spus și tu, să ceri jumătate de bani înainte și jumătate după.

Posted : 27/05/2022 9:31 am
(@Anonymous)

sh1t happens

Posted : 31/05/2022 11:03 am
(@sophiel)
Reputable Member

Salut! Eu prefer sa treaca tot prin studio pentru ca eu nu prea ma pricep la partea de relationat direct cu membrii. Ma ajuta cei de la suport cu membrii neseriosi. Au mai incercat membrii sa ma roage cu diferite clipuri sau poze, dar am preferat uneori sa nu ma bag decat sa ies in pierdere haha. Daca e un membru mai vechi, sunt mai inclinata sa il ajut!

Posted : 12/02/2024 1:21 pm
(@sabrinak)
Honorable Member

Nici eu nu asa avea incredere mai ales intrun membru nou, chiar daca este vechi prefer sa incasez tot prin studio asa stau linistita ca orice ar fi primesc banii. Acum depinde daca este membru de Only sau de la videochat probabil

Posted : 21/02/2024 9:43 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont