Buna fetelor, ma uitam la niste oferte de vacanta sa iau pentru Iunie si ma gandeam sa incerc streaming de acolo, clar o casa separat inchiriata nu hotel unde sa multi oameni. ati incercat vreodata?
Buna, eu am incercat in vacanta atunci cand am vizitat Grecia si a fost super dragut. Au vazut si membrii ceva mai interesant, m-au vazut si pe mine intr-o ipostaza noua. A fost frumos. Recomand!!
Nu am incercat, dar e super ideea. Sa ne tii la curent, te rog. Deja imi si imaginez o comanda cu 100 de costume de baie <3
Bună! Da, am încercat o dată să fac streaming dintr-o casă închiriată și e mult mai confortabil decât hotelul, ai intimitate și poți să te organizezi cum vrei
Eu nu am încercat, dar cred că ar putea fi o experiență interesantă dacă ai o conexiune la internet foarte bună și un spațiu liniștit. 😊 Totuși, înainte să rezerv, aș verifica atent Wi-Fi-ul și dacă ai suficientă intimitate. Ar fi păcat să îți afecteze încasările din cauza unor probleme tehnice. ❤️
Da, am încercat și sincer mi s-a părut chiar ok. Dacă ai net bun și un spațiu liniștit, poate fi nice și schimbi puțin atmosfera. Doar să ai grijă la lumină și conexiune
Da, eu am făcut asta o dată și chiar a fost o experiență faină. 😊 Mi-am luat o casă unde aveam liniște și internet bun, iar totul a mers ok. Doar am avut grijă să testez conexiunea înainte, că asta mi s-a părut cel mai important.