Buna fetelor, am observat ca de ceva zile ma situez pe paginile 6-7 ale site-ului pe care lucrez... Inainte eram pe 3 sau 4... voi ce faceti ca sa va propulsati mai mult in pagina?
Eu fiind pe LJ mai fac vipuri da nu mereu merge. Sincer am observat ca e destul de random. Uneori esti sus alteori nu. Depinde si de unde vezi site-u. Eu am facut o proba cu VPN si cu VPN pe america eram mai sus si cu VPN pe europa eram mai jos in pagina.
heei, cel mai mult depinde de site ul pe care lucrezi. Pe jasmin de exemplu e suficient uneori sa faci un vip sau sa iti mai pui niste story uri
Si eu lucrez tot pe LJ si te ajuta mult story-urile si sa bagi un VIP!
Din ce am observat, cel mai mult contează consecvența. 😊 Eu încerc să respect un program cât mai stabil, să fiu activă pe parcursul sesiunii și să nu mă descurajez dacă am câteva zile mai slabe. Poziția în pagini poate varia destul de mult și din cauza traficului sau a algoritmului site-ului.
În loc să mă uit constant pe ce pagină sunt, încerc să mă concentrez pe timpul petrecut online și pe interacțiunea cu membrii. Pe termen lung, asta mi-a adus rezultate mai bune decât să urmăresc clasamentul în fiecare zi.
Mi s-a întâmplat și mie să am perioade în care am coborât în clasament. 😊 Din ce am observat, ajută mult să fiu consecventă cu programul, să am o energie bună în cameră și să interacționez cât mai mult cu membrii care intră. De multe ori poziția se schimbă în funcție de activitatea din perioada respectivă, așa că încerc să nu mă panichez dacă se întâmplă câteva zile la rând. Cu răbdare și constanță, de obicei lucrurile își revin.