Hello, cred ca important este sa nu ai o muzica plictisitoare care sa te faca sa adromi. Ceva mai upbeat dar sa nu fie nici data tare ca sa te auzi bine. Dar sincer cred ca nu este nici o legatura directa cu traficul.
Este adevărat ca are un rol și muzica dar nu atat de important precum atitudinea ta. Sunt doua categorii de oameni..oameni care influențează mediul înconjurător și oameni care se lasa influentati de mediul înconjurător. Intodeauna am preferat sa influentez oamenii care intra in camera mea prin atitudinea mea cu muzica sau fara muzica.
Hey, da, cum s-a mai spus - muzica are efect dublu - te simti tu bine, mai relaxata si mai cu chef de distractie si in acelasi timp iti aduce membrii cu care deja ai ceva in comun. Am o colega care face bani multi si mi-a spus ca are embrii care vin la ea doar pt muzica :))
Sunt de acord cu fetele, muzica conteaza, pentru ca multi membrii pot rezona cu muzica ta si cum te misti sau interactionezi pe ea, astfel rezoneaza cu tine.
Pentru mine muzica e un element care aduce membrii si am foarte multi care stau in camera pentru atmosfera