heei, ati simtit vreo schimbare de cand a inceput iulie? Eu momentan am ramas doar pe lj, dar ma gandesc sa mi mai adaug un site
Eu sunt pe Flirt4Free și am parte de trafic ok până acum de la începutul lui iulie. Vezi cu ce combini LJ dacă vrei să mai adaugi încă un site
Sunt si zile extrem de bune, si zile mai lame, si eu as adauga un site secundar, sau m-as muta pe F4F...inca nu m-am hotarat
am avut zile f bune doua saptamani si primele zile din iulie, dar de vreo doua zile cam trag mata de coada, e cam gol :))) nu stiu ce sa zic, or fi plecat in vacanta si ei
Mie mi se pare ok traficul, chiar mai mare in ultima perioada
daa, si eu am avut o perioada chiar foarte buna, cand o sa fiu in scadere ma gandesc f serios sa ma bag si pe Adult, am inteles ca e destul de misto site ul
Hey, ai pașaport ? Pentru ca nu îți poți face altfel cont. Dacă urmezi pașii, îți spune ca poți folosi și permisul, apoi îți dau mail ca accepta doar Pașapoarte :))))) și eu nu am…
E chiar ok Adult, și e destul trafic încât să faci bani pe el. Merge ca site secundar, dar știu persoane care îl folosesc și ca principal