Castiguri de la stu...

Notifications
Clear all

Castiguri de la studio vs castiguri de acasa?

5 Posts
5 Users
0 Reactions
95 Views
(@sophiel)
Reputable Member
Topic starter

[#1618]

Buna! Sunt curioasa ce castiguri sunt de acasa vs la studio. Am o colega care lucreaza de acasa si nu are ajutor absolut deloc, iar in ultimul timp s-a cam plans de venituri.

Posted : 25/04/2024 7:56 am
(@kiara)
Reputable Member

Buna! Eu am lucrat la inceput de acasa si nu prea am avut noroc. Aveam trafic uneori, dar nu scoteam 100 de dolari pe zi :))) acum fac 500-800 de dolari pe zi

Posted : 01/05/2024 12:24 pm
 Ella
(@ellaaziana)
Eminent Member

Cred că depinde foarte mult de fiecare persoană, dar și de suportul pe care îl are. 😊 Eu lucrez în studio și, sincer, pentru mine contează mult faptul că am o echipă care mă ajută cu partea tehnică, sfaturi și tot ce ține de activitate. Cred că asta îmi permite să mă concentrez doar pe muncă. Acasă poți avea rezultate foarte bune, dar dacă ești complet pe cont propriu, poate fi mai dificil, mai ales în perioadele în care veniturile scad. 

Posted : 15/07/2026 11:45 am
(@adissonlane)
Eminent Member

Cred că depinde foarte mult de persoană și de cât de bine reușește să se organizeze. 😊 De acasă ai mai multă libertate, dar trebuie să te ocupi singură de tot: program, promovare, set-up, probleme tehnice și motivație. La studio, pentru multe fete contează faptul că au suport, echipamente și un program mai stabil. Nu cred că există o variantă mai bună pentru toată lumea, dar dacă cineva simte că veniturile au scăzut și nu are deloc ajutor, poate merită să compare mai multe opțiuni.

Posted : 20/07/2026 11:43 am
(@vanessadusk)
Eminent Member

Eu am lucrat și de acasă, și la studio, și pentru mine diferența a fost mai mult la suport decât la locul în sine. Acasă îmi place libertatea, dar trebuie să mă organizez singură și să mă motivez. La studio am simțit că am mai mult ajutor când aveam o perioadă mai slabă. La câștiguri, sincer, cred că depinde mult de model, program și platformă, dar la mine e mult mai bine la studio.

Posted : 18/08/2026 12:14 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont