Fetele care au PFA

Notifications
Clear all

Fetele care au PFA

6 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@Anonymous)

[#1321]

Buna fetelor. As dori sa mi fac un PFA, sa intru in legalitate ,ca sa pot primi banii in contul românesc ,ca simt ca nu mai pot cu Paxum ul asta ,e foarte greu sa scoți banii de pe el , am cardul de la ei,si nu merge sa scot bani decât de la bancomatele euronet si scot EURO, ca după aceea sa i schimb la o casa valutară in lei … e super complicat si oricum mi s a părut din start un card super sketchy…
Dacă are cineva informații despre înființarea PFA ului , va rog sa mi spuneti , si despre crearea contului la banca românească, știți cumva ce bănci românești sunt mai prietenoase cu veniturile din videochat?

Posted : 19/10/2022 8:46 am
(@lollagodiva)
Noble Member

heei, din cate stiu din paxum iti poti trimite banii in contul tau normal si nu e un comision f mare parca. also, o banca mai prietenoasa e libra. despre pfa nu stiu exact sa ti spun, cred ca cel mai bine apelezi la o companie care cu asta sa ocupa, iti deschid ei tot si esti sigura ca e totul safe

Posted : 20/10/2022 3:55 pm
 xiom
(@xiom)
Eminent Member

Depinde si de la ce siteuri primesti banii , din ce tara , nu toate ofera transfer bancar... despre PFA si SRL ar mai fi de discutat si alte aspecte... xiom010522@gmail pentru detalii

Posted : 24/10/2022 11:53 am
(@Anonymous)

De ce nu incerci Skrill?

Posted : 25/10/2022 11:06 am
(@Anonymous)

Legat de PFA știu că cei de la SOLO se ocupă de tot pentru tine, și sunt și foarte prietenoși și răspund la orice întrebare ai avea, deci poți încerca

Posted : 25/10/2022 11:26 am
(@sofia)
Eminent Member

Eu fac videochat de acasa, dar colaborez cu un studio (homeStarlet). primesc 85% comision si nici nu imi mai bat capul cu taxe si impozite si cu depuneri de declaratii!

Posted : 28/10/2022 8:48 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont