Buna, buna. Lucrez de acasa si simt ca incep sa imi pun decizia sub semnul intrebarii. La început credeam că libertatea înseamnă doar confort, dar am realizat că fără rutină și disciplină ajungi rapid să te pierzi între muncă și viața personală. Sunt curioasă cum faceți voi să vă mențineți echilibrul când totul se întâmplă în același spațiu?
Te înțeleg perfect. 😊 Eu am lucrat o perioadă de acasă și, deși la început mi se părea ideal, am observat că îmi era destul de greu să separ munca de timpul liber. Mereu aveam impresia că „mai stau puțin” sau că pot recupera mai târziu.
De când lucrez într-un studio, mi-a fost mai ușor să am un program clar și să intru în mindset-ul de muncă atunci când ajung acolo. Nu spun că este soluția potrivită pentru toată lumea, dar pentru mine a contat mult faptul că am un spațiu dedicat și oameni în jur care mă ajută să rămân organizată. ❤️
Indiferent de unde lucrezi, cred că rutina este cheia. Altfel, granița dintre viața personală și muncă devine foarte neclară. 😊
Eu mi-am făcut un program fix și chiar încerc să îl respect. Când termin programul, închid tot și îmi văd de viața mea, altfel aveam impresia că sunt mereu "la muncă". Pe mine m-a ajutat mult și să am un colț dedicat doar pentru lucru, parcă mă ajută să fac diferența între job și timpul liber.