Retragere bani paxu...

Notifications
Clear all

Retragere bani paxum

9 Posts
7 Users
0 Reactions
78 Views
(@Anonymous)

[#439]

Buna am si eu o intrebare pentru modelele ce lucrez de acasa ! De la ce banca va retrageti banutii ca sa se perceapa comisionul mai mic? Eu pana acum ii retrageam de la alpha bank , dar acum vad ca i-au un comision foarte mare si ei .. multumesc

Posted : 12/01/2021 11:26 am
 LAwR
(@r3allxxx)
Eminent Member

Nu va mai trimiteti banii din paxum in conturile bancare romanesti decat daca va declarati toate veniturile la ANAF. Altfel o sa va treziti cu notificari de plata de la ANAF si eventual dosare penale pentru evaziune fiscala, pe anii trecuti.

Paxum ofera propriile carduri, de ce nu vi le comandati? Comisionul e de 2 usd/tranzactie, la orice ATM.

O alta varianta e sa incarci contul de Revolut cu banii de pe cardul Paxum iar astfel ai curs de schimb Forex + multe alte avantaje mai ales in cazul planului Metal.

Posted : 05/02/2021 3:17 pm
(@jessycap)
Estimable Member

Buna! Eu cu ING ma impac bine. Au comision foarte mic.

Posted : 05/02/2021 3:17 pm
(@andra91)
New Member

Buna! Stie cineva cum poti sa retragi banii fara sa declari la anaf dintr-un cont romanesc,sau solutia e sa ai un cont intr-o alta tara? De pe revolut se vad banii in Romania ?multumesc!

Posted : 04/10/2021 8:45 am
(@patriciap)
Reputable Member

Andra, iti sugerez cu toata caldura sa iti declari veniturile la Anaf, ca sa nu ai probleme pe viitor 🙂

Posted : 06/10/2021 10:52 am
(@Anonymous)

Recomandarea este o gluma sau?
La cate gaini cu IQ subdezvoltat avem in industrie pariez ca anaf-ul are deja o baza de date uriasa monitorizata non stop!!!!!

(@Anonymous)

este save sa folosesc cardul paxum la atm pentru mai mult timp??? eu am folosit pt extrageri de la atm doar cardul paxum

(@Anonymous)

paxum card

Posted : 21/03/2022 12:01 pm
 Ely
(@virgoo)
New Member

Buna, este cineva care face vchat de acasa si are card Paxum? Daca da, cum procedati la retragerea banilor? Mergeti la ATM cu cardul sau faceti transfer din contul Paxum pe vreun cont bancar romanesc? Multuu :*

Posted : 02/05/2022 10:15 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont