Notifications
Clear all

Pareri Studio 20 ?

6 Posts
6 Users
0 Reactions
88 Views
(@kiara)
Reputable Member
Topic starter

[#1595]

Hello fetelor! Am si eu o gagica prietena de-a mea care se intereseaza de studiouri. Eu lucrez la Studio20 si voiam sa ii arat mai multe pareri ca sa isi faca o idee! Multuu 🙂

Posted : 26/03/2024 12:38 pm
(@sabrinak)
Honorable Member

Hey kiara, chiar m-ai devreme ti-am lasat un comentariu legat de studioul din Craiova, imi poti zice mai multe detalii? ce beneficii ofera, comision?

Posted : 18/04/2024 8:46 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Bună 🥰 Eu lucrez la Studio20 și pot spune sincer că sunt foarte mulțumită. Avem o echipă super implicată care ne ajută constant, de la început și pe tot parcursul, iar la mine încasările au crescut de la o perioadă la alta. Dacă e serioasă și își dorește să evolueze, chiar este un loc foarte ok 🤍

Posted : 08/01/2026 5:09 pm
(@lollagodiva)
Noble Member

Eu lucrez tot la Studio20 și, sincer, experiența mea a fost una foarte bună. 😊 M-am simțit susținută încă de la început, am avut parte de training, ajutor ori de câte ori am avut nevoie și o echipă care chiar se implică. Cred că cel mai bine este să meargă să vadă studioul, să vorbească cu oamenii de acolo și apoi să decidă ce i se potrivește. Eu, una, sunt mulțumită de alegerea făcută. ❤️

Posted : 14/07/2026 10:26 am
(@diannabellaroze)
Eminent Member

Eu lucrez la Studio20 și, din experiența mea, am fost mulțumită. 😊 Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că am primit sprijin la început și am avut mereu la cine să apelez când am avut întrebări. Totuși, i-aș spune prietenei tale să meargă la interviuri la mai multe studiouri, să pună întrebări și să aleagă locul în care se simte cel mai confortabil. Până la urmă, fiecare are priorități diferite.

Posted : 16/07/2026 10:18 am
(@vanessadusk)
Eminent Member

Eu lucrez la Studio20 și sincer, mie mi-a plăcut mult experiența de aici 😊 Am avut parte de oameni ok, suport când am avut nevoie și un mediu în care m-am simțit confortabil să învăț și să evoluez. Dacă prietena ta este interesată, chiar i-aș recomanda să meargă la un interviu și să vadă personal cum este! 💕

Posted : 12/08/2026 12:12 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont