Voi cum va petreceti sarbatorile anul acesta? Va logati sau petreceti timp cu familia. Eu voi incerca sa le fac pe ambele. Ati mai stat online de sarbatori? Cum v-a mers? A fost trafic? Nu as vrea sa ma loghez si dupa sa imi para rau ca am pierdut timpul...
Eu voi petrece cu familia deoarece viața personală primează pentru mine. Nu am mai lucrat de sărbători și nu știu să îți spun cum este. Dar cred ca va fi ok, cu siguranță sunt mulți membrii singuri care aleg să își petreacă sărbătorile online în compania modelelor, distrându-se în felul lor. Și cu siguranță vor fi și membrii absenți, în special cei cu familie, soții, copii etc, logic. Acum cred ca fiecare din noi își cunoaște membrii fideli și știu care și cum sunt.
Buna, Sophie. Da, ma loghez de sarbatori si stau orele ca intr-o zi normala. Eu mereu am avut noroc in perioada sarbatorilor si am facut peste 1000 pe tura. Din 24 de ore, pot sa lucrez 8 ore, sa ma odihnesc 8 ore si sa petrec timp si cu cei dragi ca doar nu stam 24/24 cu ei. Asa ca de ce sa pierdem oportunitatea de a face bani??
Wow, am facut 2000 azi! Acum imi pare rau ca nu m-am logat si ieri... lipsa competitiei isi spune cuvantul. Membrii inca sunt pe site, dar foarte putine modele.