Care a fost cea mai buna luna a ta si cat ai castigat cel mai mult? 🙈
Buna Gina! Pentru mine, cele mai bune luni au fost în toamnă și iarnă, când oamenii tind să stea mai mult acasă. De exemplu, luna decembrie a fost fantastică, am avut parte de multe sesiuni reușite și traficul a fost foarte mare. Cred că sărbătorile și vremea rece îi fac pe oameni să petreacă mai mult timp online, ceea ce a contribuit la succesul meu. Voi care a fost cea mai bună lună a voastră și cât ați câștigat cel mai mult?
Sincer in toamna, Septembrie.. Octombrie mi se par cele mai bune luni.. se intoarce lumea din vacanta si e un boost 😁
Feeling overwhelmed by the complexities of digital marketing? Emeriosoft, a leading digital marketing agency in the UAE, is here to simplify and supercharge your online strategy. Our expert team specializes in SEO, providing services of email marketing database Dubai social media management, PPC, and content creation, crafting customized solutions to elevate your brand's digital presence. By leveraging cutting-edge technology and creative insights, we ensure your business captures and retains the attention of your target audience. Partner with Emeriosoft to transform your digital footprint and achieve remarkable success in today’s competitive market.
Suleman nu cred ca a inteles ce am intrebat eu 😂🤣
Cea mai bună lună a mea a fost în decembrie anul trecut, am prins super trafic și am câștigat peste $20K. A fost multă muncă, dar a meritat din plin! 💸✨