Salutare, dragilor! Cum mai sunteți? Se apropie începutul de an școlar și mă gândeam că ar fi interesant să discutăm despre ședințele foto "Back to school". Cum ați imagina decorul, ținutele, și atmosfera? Abia aștept să aud propunerile voastre!
Heii! Mă gândesc la un decor cu cărți și tăblițe, iar ținutele să fie un mix între uniforme și ceva modern. Atmosfera ar trebui să fie plină de energie!
Buna Sophie! Eu m-am gandit sa port o "uniforma școlara", cu fusta scurte plisată in carouri, cămasă albă, papion, și ciorapi lungi, eventual cu jartiere. La decor m-am gandit că ar putea include elemente clasice de clasă, cum ar fi tablă de scris, bănci școlare, cărți și globuri pământești, dar cu o tentă jucăușă și provocatoare. Am si un poster educativ reinterpretat de anul trecut, ma gandesc sa il refolosesc.
Bafta si spor!
Buna fetelor! Ce idei faine aveti! 😊 Ma inspira si pe mine sa incerc un decor cu ceva mai vintage, gen banci vechi de lemn si carti cu coperta uzata, ca un vibe de “scoala veche”. Iar tinuta? Probabil un mix intre clasica fusta cu carouri si niste detalii moderne, poate o jacheta cool sau niste ochelari statement. Atmosfera ar fi undeva intre nostalgic si playful. Spor la sedintele foto, abia astept sa vad rezultatele! 📸📚