Buna fetelor. Sunt curioasa, care sunt minusurile din viata de videochat pentru voi? Mie mi se pare cel mai greu ca trebuie sa fiu mereu cu zambetul pe buze chiar si atunci cand am o zi mai naspa. In rest imi place, imi plac castigurile, imi plac colegele, imi place ce fac in general. Dar mi se pare ca trebuie sa iti pastrezi buna dispozitie tot timpul indiferent ca ai o zi mai naspa sau treci printr-o perioada mai putin buna, trebuie sa fii mereu acolo, sa le oferi oamenilor o stare de bine si caldura.
Voua ce vi se pare cel mai greu in meseria de model? :*
Hei hei! Cred ca exact ce ai zis tu e si cel mai greu aspect. Uneori poti sa ai o zi naspa, dar pe camera trebuie sa arati si sa te comporti de parca totul ar fi roz. Iti cam ia din energie asta si uneori nu te simti nici motivata.
Cred ca asta e cel mai greu: sa te prefaci ca totul e ok chiar daca nu prea e. Totusi in timp inveti sa te adaptezi si o sa ti vina mai usor sa lasi problemele pt orele cat esti on.
Cel mai greu e sa fii cu zambetul pe buze cand poate ai o zi naspa, fix cum ai zis, sau poate esti pe stop si chiar nu ai chef de conversatii. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu ma simt bine fizic, sa fiu bolnava si sa fiu nevoita sa muncesc, asta mi se pare naspa 🙁