Buna fetelor :* Ce metoda de epilare eficienta si de durata folositi ca sa aveti pielea fina si neteda pentru mai mult timp? Eu folosesc epilatorul de ceva ani, ma fac cam la o saptamana, insa e dureros si as vrea sa gasesc ceva mai ok, care sa ma tina mai mult. Voi ce ati incercat si vi se pare wow?
Recomand cu incredere Philips Lumea, chiar merita banii 😉 nu e asa eficient cum ar fi laserul, normal, dar nici nu e la fel de scump. (sa te faci din cap pana in picioare cu laserul te costa cam 90 de mil pentru 2 ani de sedinte, m-am interesat eu acum ceva timp) in schimb, pe Philips Lumea am dat 14 milioane, l-am prins la promotie la Emag, arunca o privire si vezi ce model iti face cu ochiul (depinde si de bugetul tau). dupa 6 luni de folosit cate o sedinta la 2 saptamani, vreau sa iti zic ca pe maini si pe picioare nu mi-a mai crescut aproape deloc. sunt super incantata! :*
Hei, eu pe picioare ma rad, insa in rest ma duc la salon sa ma epilez cu laser... nu doare super tare, si e de lunga durata 🙂
Pentru mine functioneaza foarte foarte bine ceara. A fost dureros la inceput pana m-am obisnuit insa acum e ok. Imi lasa pielea catifelata si parul creste incet si rar.
ipl sau si mai bine..epilarea cu laser..e costisitoare, dar nu o sa mai ai par deloc, nu mai pierzi timp cu epilarea, mergi la cateva sedinte pe an, ca sa nu mai vb ca nu o sa mai ai fire crescute sub piele sau alte probleme de genu`.. 😉 o sa fii mereu fina ca un bebelus 😀