Hello! aveti idee sau ati mai gasit alte grupuri sau comunitati din industria asta sau auxiliare? sunt curioasa sa aflu despre experientele altor modele sau oameni mai vechi din domeniu.
Poți încerca forumvideochat.com, unde comunitatea este puțin diferită față de cea de aici. Se discuta mult despre fiscalitate în ultimul timp. Mai este și un grup de telegram “Secretele Mariei”, îl găsești tot pe acel forum pe undeva. Este un grup foarte bun, cu modele foarte unite și informații prețioase. De asemenea, poți întreba orice și ți se răspunde. Astea ar fi românești. Mai este unul în engleză pe reddit cam model, unde sunt foarte multe modele din mai multe țări. Pe astea le știu eu.
@delaney multumesc mult! voi intra sa vad despre ce se discuta acolo.
Cred ca aici este cea mai mare comunitate de modele. Mereu am gasit raspunsurile de care aveam nevoie. Nici nu a fost nevoie sa caut alte forumuri.Dar cu atat mai multe, cu atat mai bine. Voi intra si eu.
Reddit: Subreddituri precum r/SexWorkers și r/CamGirlProblems.
Twitter: Caută hashtag-uri specifice industriei tale pentru a găsi comunități și discuții.
Facebook: Grupuri precum „Webcam Startup Community” și „Cam Girlz Lounge”.
Si wecamgirls.com e bun 🙂
Wow, ce tare! Eu credeam ca este doar acest grup. Si eu vreau sa aflu mai multe despre experientele celorlalte modele.
La reddit nu m-am gandit, o sa incerc si acolo sa vad ce mai posteaza alte modele in afara de continut.