Am inceput sa fac de acasa pe JS,dar nu reusesc sa imi fac membri si nici măcar un pv! Ce e drept nici nu prea ma trage inima sa stau on când vad ca nu intra nimeni in pv!
Ținând cont ca am lucrat pt un studio si imediat in primele 5 min si intram in pv., acum stau o ora si nimic !
Vreau ceva sfaturi in special de la fetele care fac de acasa! Cum a fost la inceput?
E un motiv pentru care modelele prefera sa lucreze la studio :))...
Buna! Se pare ca nu ai lucrat destul la studio incat sa intelegi cu ce se mananca JS-ul :)) Sunt multe lucruri pe care le poti face gresit - de la incadrare, la tease la poza de profil. Poate ar mai fi trebuit sa stai acolo ca sa inveti inainte sa te avanti in a face chat de acasa...
Sunt de acord MallorieR, ne prinde bine experienta la studio pentru a putea face videochat de acasa.
Buna daca te interesează să lucrezi la cuplu dami un msg
Dayana eu cred ca nu trebuie sa-ti pierzio speranta ..Inceputul poate fi greu cateodata,dar orice ar fi, nu trebuie sa-ti pierzi speranta ..Eu tot de acasa am inceput sa lucrez din nou si merge bine pt inceput, da am avut si cateva zile proaste .. Toate fetele cred ca avem zile bune si mai putin bune... Ai grija totusi la lumina din camera , viteza internetului si decor .. Si rabdare multa <3 :* te pup si bafta multa