Hello! Fetelor am cateva colege noi care au venit de la alte studiouri si au avut niste experiente neplacute, gen promiteau si nu ofereau ce s-a stabilit la interviu, si altele. Ma gandesc sa povestim unde nu a fost ok ca sa le ajutam pe fetele care incearca pentru prima data sa faca videochat sa nu se loveasca de aceleasi studiouri. Voi unde ati lucrat si ati fost nemultumite?
Heii! E o idee foarte bună să împărtășim experiențele noastre pentru a ajuta fetele care sunt la început. Am avut și eu experiențe neplăcute cu unele studiouri care nu ofereau ce promiteau la interviu. Totuși, lucrez la Studio 20 și sunt foarte mulțumită! Ei oferă suport tehnic excelent, training de calitate și un mediu de lucru profesionist. Plata a fost mereu la timp și am simțit că sunt apreciată și respectată acolo. Iti recomand cu drag! 😀
Hei, fetelor! Am avut si eu ceva experiente neplacute la unele studiouri, dar la S20 mi s-a parut ca sunt tratata cu respect. Ceea ce mi s-a parut foarte misto e ca avem cursuri de engleza gratuite. Am observat ca am crescut in ceea ce priveste engleza si am discutii mult mai elevate pe chat. Avem si make-up artisti care ne machiaza zilnic, suport care isi da interesul, deci mda, pt mine S20 e ce trebuie, nu stiu de altii.
Buna, eu sunt din Cluj si am inceput colaborarea cu S20 de la inceput. Este un studio pe care ma pot baza oricand si sunt foarte multumita de colegii mei care m-au ajutat sa imi depasesc limitele. Recomand!