Buna. Este mult mai ok sa lucrezi de la studio. Eu am colegi super ok si sunt mai motivata la studio decat acasa. + sa nu uitam ca in cadrul unui studio ai si sustinere din partea echipei.
Si eu tot din Studio recomand. Nu am facut niciodata de acasa, dar dupa ce am inceput aici, mi-am dat seama ca nici nu as fi putut. Vorba fetelor, ma simt mult mai motivata ca merg la munca si stiu ca nu are ce sa ma distraga, apoi pot sa ma bucur de restul timpului liber.
Cu siguranta din studio este mult mai ok. Castigi mai mult si esti mai motivata, ai aparatura mai buna si conditii. Si cel mai important lucru ai o intreaga echipa in spate ce te va ajuta.
Hello girls, eu sunt clar contra videochat de acasa, se castiga mult mai putin si oricum trebuie sa iti iei tu toate alea. Pe cand la studio ai toate dotarile, castigi multi bani, iti faci un nume. Aia e, dai un ban pe Uber, dar nici nu se pune problema, tot iesi pe mega plus.
Hey! Eu lucrez din studio și sincer, pentru mine e mult mai ok așa. Ai echipă care te susține, decoruri profi, tehnologie bună și nu trebuie să te stresezi cu nimic tehnic. Plus că te motivezi altfel când ești într-un mediu organizat și cu oameni care chiar vor să te vadă reușind