Hello! Vad din ce in ce mai multe fete care incearca sa lucreze de acsa separat de studio, eu lucrez la ACM studio de 3 ani si sunt multumita insa ma gandesc la comision si daca as face la fel de multi bani de acasa, totusi aici am mult ajutor. Voi ce credeti?
Studiourile mi se par bune pentru modelele începătoare, eu le văd ca pe un fel de școli. După chiar nu consider ca se mai merită, dar depinde de model. Sunt modele independente ca și personalitate și nu suportă să fie supravegheate sau controlate și sunt modele cărora le e teamă să rămână singure din cauza ca nu au încredere suficientă în ele și sunt dependente de traineri. Sau care nu vor să își bată capul cu tehnologie și spațiu acasă.
Parerile sunt impartite... Eu spun ca varianta de a lucra de acasa functioneaza in contextul in care modelul stie sa se tina de o rutina. De asemenea, daca are experienta in studio va fi mult mai bine deoarece rutina este deja realizata si stie care sunt pasii. Acasa te pot distra multe lucruri, iar daca esti la inceput e cu atat mai rau... Ceea ce recomand este organizarea, iar daca poti sa muti lucrul de acasa in colaborare cu un studio, sa nu renunti la ei din prima deoarece ai nevoie de suport.