Hello fetelor am o prietena in Iași care ar vrea sa se apuce. Ce studiouri ii recomandati acolo? Pup.
Daca mai e valabila intrebarea, cu drag iti raspund la intrebari. 🙂
Buna! Prietena ta are de unde alege, sunt o gramada de studiouri in Iasi!
Eu personal recomand 2lips, au 2 puncte de lucru si merg mai mult pe varianta office, activeaza atat pe ramura adult a webchatului, cat si pe cea non-adult. Se afla in cladiri de birouri, deci da bine sa intri la munca intr-un astfel de loc, comparativ cu un apartament sau o vila. Sunt discreti, seriosi si colectivul e foarte cumsecade.
Buna! Recomandarea mea este Studio20, din prima clipa de cand ne-am cunoscut mi-au oferit siguranta si stabilitate. Se ocupa cu foarte mare atentie si grija de modelele noi cat si de cele cu experienta. Au o echipa foarte unita .
Studio20 clar! Cat noroc au fetele care au in orasul lor cel mai mare studio de videochat. Eu am fost nevoita sa ma mut din orasul meu pentru a lucra cu ei. Mi-au oferit chiar si cazare, dar nu regret. Viata mea a mers doar in bine de atunci.
Pare a fi o agentie seriosa Studio20, am auzit der ei dar nu am lucrat acolo pana acum. Mai ales daca exista suport bun pentru modele!
Cei mai buni sunt cei de la Studio20 dupa cum vezi si din recomandari. Training + support + venit garantat. Recomand!Lucrez cu ei de mult timp