Hello, fetelor :* Am intalnit persoane care sunt putin confuze in legatura cu lucrurile la care ar trebui sa fie atente inainte sa aplice pentru jobul de model, si voiam sa vin aici sa va spun cateva lucruri din exeprienta mea :*. La inceput si eu aplicam la aproape orice anunt care promitea castiguri mari, dar dupa cativa ani in industrie am invatat sa fiu mult mai atenta. Acum principalele aspecte pe care le verific mereu sunt: daca sunt prezentate clar comisioanele, programul, beneficiile oferite, daca studioul are recenzii bune si daca exista suport real pentru modele. Sper ca va e de folos, va pup! ❤️
Foarte bun sfatul! ❤️ Și eu am învățat că transparența și suportul oferit de studio fac o diferență uriașă, nu doar promisiunile legate de câștiguri.
Hello, fetelor! 💕
La început aplicam și eu la aproape orice anunț care promitea câștiguri mari, însă în timp am realizat că sunt mult mai importante și alte aspecte. Acum verific mereu dacă sunt prezentate clar comisioanele, programul de lucru și beneficiile oferite. De asemenea, mă uit la recenziile studioului și încerc să aflu dacă există suport real pentru modele, nu doar promisiuni.
Cred că e important să puneți cât mai multe întrebări înainte de a lua o decizie și să alegeți locul în care vă simțiți confortabil și respectate. ❤️
Sper să vă fie de folos! Vă pup! 😘