Card lei sau dolari

Notifications
Clear all

Card lei sau dolari

9 Posts
7 Users
0 Reactions
2 Views
(@Anonymous)

[#1302]

Buna fetelor.
As dori sa incep sa lucrez de acasă, pentru prima oară în acest domeniu.
As vrea sa știu dacă am nevoie de card in dolari sau e ok și cardul in lei?! Cont bancar sau card?!

Posted : 05/10/2022 10:34 am
 Rhea
(@rhea)
Eminent Member

E Ok și un cont de lei pentru ca își va face automat conversia din $ in lei.

Posted : 06/10/2022 8:25 am
(@deniseb)
Reputable Member

Hei, avand in vedere 1.cat de mult a crescut dolarul si 2.de pe orice site plata se face mai intai in dolari si apoi ii poti converti tu in lei/euro/lire, orice te avantajeaza, eu cred ca este muult mai bine sa iti faci contul direct in dolari. Cel putin, eu asa fac so niciodata nu am avut probleme sau alte pierderi.

Posted : 10/10/2022 12:27 pm
(@Anonymous)

Contul în dolari mi se pare mult mai ok decât cel în lei din toate punctele de vedere.

Posted : 01/11/2022 3:08 pm
 xiom
(@xiom)
Eminent Member

Cont sau card? fara cont nu ai card la nicio banca romaneasca . Depinde de multe. De exemplu jasmin plateste in EUR , nu in USD. Oricum transferurile in USD costa mai mult decat SEPA in EUR . Pt. detalii xiom010522@gmail.com

Posted : 02/11/2022 9:16 am
(@lollagodiva)
Noble Member

Eu zic sa ti deschizi contul in dolari, dar la aceeasi banca sa ai si un cont de lei. incasezi pe cel de dolari si cand cheltui doar transferi intr o secunda pe ala de lei

Posted : 02/11/2022 9:16 am
(@beatriz)
Estimable Member

Xiom, cred că fata care a pus întrebarea se referea la cont dar a scris mai repede card fără să își dea seama, i se poate întâmpla oricui. Legat de Jasmin, să știi că sunt multe modele care lucrează și cu alte site-uri și care s-au cam depărtat de Jasmin

Posted : 02/11/2022 10:31 am
 xiom
(@xiom)
Eminent Member

"As vrea sa știu dacă am nevoie de card in dolari sau e ok și cardul in lei?! Cont bancar sau card?!" ..... intrebarea a fost clara indiferent daca a scris mai repede sau mai incet :))
Oricum nu cred ca stia nici ea ce vrea sa intrebe si nici nu isi va face nici cont nici card...dovada ca nu a mai revenit pe forum...

Posted : 10/11/2022 11:54 am
(@beatriz)
Estimable Member

Probabil, nu pot să te contrazic. Eu am crezut că în 2022 cam toată lumea știe că ai nevoie de un cont pentru a avea și card.

Posted : 11/11/2022 10:36 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont