Notifications
Clear all

Plata saptamanal sau lunar?

5 Posts
5 Users
0 Reactions
89 Views
(@xandraa)
Eminent Member
Topic starter

[#221]

Buna, fetelor! Am o intrebare, la voi cum se face plata la studio? Saptamanal sau lunar? Intreb pentru ca am auzit tot felul de variante si nu stiu cum e mai convenabil, eu prefer toti banii o data...

Posted : 29/06/2020 10:24 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

La noi la Studio20 plata se face o data la doua saptamani. Mie mi se pare super convenabil, ma ajuta mai mult decat daca ar fi lunar.

Posted : 16/02/2026 7:56 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Buna, da. Si eu sunt la Studio 20 si se fac 2 plati pe luna, la 2 saptamani. Spor!

Posted : 27/02/2026 11:23 am
(@ranyadream)
Eminent Member

La mine plata se face la fiecare 2 săptămâni și, sincer, mi se pare un echilibru foarte bun. 😊 Nu este nici prea des, dar nici nu trebuie să aștept o lună întreagă. M-am obișnuit cu sistemul și până acum nu am avut nicio problemă cu el. ❤️

Posted : 14/07/2026 10:28 am
(@jessicaa)
Eminent Member

Cred că depinde foarte mult de studio, fiecare are propriul sistem de plată. 😊 Eu nu cred că există o variantă perfectă, important este să fie clar de la început și să fie respectată. Unele persoane preferă plata săptămânală pentru că își gestionează mai ușor cheltuielile, altele preferă lunar, ca un salariu obișnuit. Eu m-aș orienta mai mult după seriozitatea studioului decât după frecvența plăților.

Posted : 17/07/2026 1:21 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont