Buna! Am citit un articol despre fetishuri si eram curioasa voi cu ce fetishuri interactionati cel mai des?
https://livecamsnews.com/live-cam-articles-and-tutorials/is-it-ok-to-have-fetishes/
buna Kiara, da fetishurile sunt foarte misto mai ales cand ajungi sa stapanesti categoria si sunt foarte bine platite cand dai de membri care au fetishuri
Hello! Eu am mereu multe cereri de bondage/bdsm si feet stuff. Cred ca sunt destul de comune si ajuta la incasari 😀
Cel mai des fetish pe care eu l am intalnit printre membri mei este foot fetishul. E unul din cele mai intalnite pe platforma si e chiar cute.
Ca și dominatoare întâlnesc o mulțime de fetish uri zilnic, mai ales ca lucrez doar cu așa ceva. Majoritatea și cele mai des întâlnite sunt: worship feet etc, cbt, sph, hypno, feminization, intox, bondage, findom, femdom etc. toate pot fi combinate între ele și extinse in n feluri, tine doar de creativitate și experiență. BDSM este o intreaga lume.
Bună! ❤️ În general, cele mai frecvente fetishuri cu care interacționez sunt cele legate de picioare, roleplay, dominare sau jocuri de control. Fiecare are fanteziile lui, iar partea interesantă e să le descoperi și să știi cum să le gestionezi cu eleganță și siguranță. 😊