Notifications
Clear all

Despre fetishuri

6 Posts
5 Users
0 Reactions
2 Views
(@kiara)
Reputable Member
Topic starter

[#1610]

Buna! Am citit un articol despre fetishuri si eram curioasa voi cu ce fetishuri interactionati cel mai des?
https://livecamsnews.com/live-cam-articles-and-tutorials/is-it-ok-to-have-fetishes/

Posted : 15/04/2024 9:08 am
(@sabrinak)
Honorable Member

buna Kiara, da fetishurile sunt foarte misto mai ales cand ajungi sa stapanesti categoria si sunt foarte bine platite cand dai de membri care au fetishuri

Posted : 18/04/2024 8:44 am
(@sophiel)
Reputable Member

Hello! Eu am mereu multe cereri de bondage/bdsm si feet stuff. Cred ca sunt destul de comune si ajuta la incasari 😀

Posted : 18/04/2024 8:44 am
(@sabrinak)
Honorable Member

Cel mai des fetish pe care eu l am intalnit printre membri mei este foot fetishul. E unul din cele mai intalnite pe platforma si e chiar cute.

Posted : 25/04/2024 8:24 am
(@delaney)
Trusted Member

Ca și dominatoare întâlnesc o mulțime de fetish uri zilnic, mai ales ca lucrez doar cu așa ceva. Majoritatea și cele mai des întâlnite sunt: worship feet etc, cbt, sph, hypno, feminization, intox, bondage, findom, femdom etc. toate pot fi combinate între ele și extinse in n feluri, tine doar de creativitate și experiență. BDSM este o intreaga lume.

Posted : 25/04/2024 8:25 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Bună! ❤️ În general, cele mai frecvente fetishuri cu care interacționez sunt cele legate de picioare, roleplay, dominare sau jocuri de control. Fiecare are fanteziile lui, iar partea interesantă e să le descoperi și să știi cum să le gestionezi cu eleganță și siguranță. 😊

Posted : 03/10/2025 8:17 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont