Ca model ajuta sa i...

Notifications
Clear all

Ca model ajuta sa imi fac un blog?

9 Posts
7 Users
0 Reactions
1 Views
(@samira)
Trusted Member
Topic starter

[#1475]

Ma gandeam sa imi fac un blog in care sa postez saptamanal peripetiile si diversele lucruri mai putin comune intalnite in online. Ar ajuta asta la popularitatea mea?

Posted : 14/09/2023 6:21 am
 Sara
(@sara)

Mmmm nu cred neaparat, poate asta te-ar ajuta sa atragi modele, nicidecum membrii :)) Cred ca ele sunt mai interesate de peripetiile tale din online.

Posted : 15/09/2023 10:45 am
(@Anonymous)

Buna!

Depinde cărui tip de cititor i se adresează blogul. Daca povestesti despre peripeții banuiesc ca nu este dedicat membrilor, nu? Adica ar fi putin ciudat ca membrii tai sa citeasca experientele intime din private. Ti-ai creste popularitatea printre oamenii obișnuiți care au interes pt asa ceva sau alte modele. In cazul asta, te-ar ajuta daca vrei sa evoluezi in acest domeniu de scriitor. Scuze daca nu am inteles bine ideea ☺️

Posted : 15/09/2023 10:46 am
(@kiara)
Reputable Member

Buna. Nu stiu cat ar ajuta asta pentru ca nu am incercat, dar mi se pare o idee faina, educativa si interesanta. Asteptam sa impartasesti cu noi experienta asta dupa ce vei incerca.

Posted : 15/09/2023 4:59 pm
(@samira)
Trusted Member
Topic starter

Am mai vazut la modele din afara bloguri personale, mi se pare faina ideea sa impartasesti tot felul de experiente traite in private ✌️

Posted : 26/09/2023 8:37 am
(@ginamence)
Reputable Member

Eu cred ca poate sa fie benefic pentru baza ta de membrii fideli.. am vazut multe modele in afara care-si fac blog si posteaza aproape zilnic

Posted : 27/09/2023 3:34 pm
(@jessiedobrick)
Estimable Member

Buna Samira, poti creste in popularitate facand blog-uri, poti sa gasesti fete interesate in ceea ce faci. Dar ma gandesc ca ar fi o idee buna si un blog dedicat membrilor pentru ca sunt membrii vorbareti care ar fi interesat de povesti lungi erotice si multe chestii de genu.

Posted : 27/09/2023 3:34 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Da exact, un blog lega de fantezii si fetishuri cred ca ar merge foarte bine

Posted : 28/09/2023 6:03 am
(@sophiel)

Buna! Mi se pare o idee buna de a atrage membrii si de a-ti creste popularitatea. Poti sa vorbesti despre experientele tale ca model, despre cum faci tu show-urile. Orice modalitate de promovare e bine venita.

Posted : 04/10/2023 8:33 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?