heello, recent ma tot gandeam sa incep sa mai investesc in niste jucarii si eram curioasa care e cea mai scumpa achizitie a voastra:))
cred ca cele mai scumpe sunt domi si nora, iar acum mai am in plan inca o jucarie, dar este 800 de lei :))
Domi și Nora și la mine, dar știu fete care și-au cumpărat și Fuck Machine de la Lovense. Aia e investiție majoră, că e undeva pe la 1000 euro
Cea mai scumpă achiziție e fuckmachine ul de la Lovense. Mi-am scos banii in 2 zile pe ea pentru ca era ceva nou pe site, cred ca eram doar 3 fete care o aveau pe atunci pe lj. Acum e mai greu sa o promovezi, membrilor li se pare foarte mișto, dar când aud ca merge pe tips uri majoritatea cam o iau la fuga. Anyway, e foarte bine de avut. Poți sa ai membrii care sa cheltuiască și 3000 credite numai pe fuckmachine
Am auzit si eu ca merge foarte bine fuckmachine-ul, ma tot gandesc sa-mi cumpar si eu.. la ce pret e unul acuma?
Da Lola, investitia este intradevar majora dar merita,cum spune si Rhea se scot banii destul de repede cu ea. Ca pret este undeva la 1500 euro dar vezi ca este o oferta la Lovense si o poti lua cu 700 euro
Multumesc mult pentru info! O sa-mi iau si eu ?