Notifications
Clear all

Site preferat?

3 Posts
3 Users
0 Reactions
1 Views
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member
Topic starter

[#1723]

Hello!

As vrea sa va intreb pe ce site-uri ati lucrat in ultimul timp si ce parere aveti despre ele? <3 Also, ce recomandari aveti pentru fetele noi?

Pupici!

Posted : 30/09/2024 9:51 am
(@ginamence)
Reputable Member

Hei! 😊

In ultimul timp am lucrat pe Flirt4Free si Stripchat. Pe Flirt4Free am observat ca membrii sunt mai dispusi sa investeasca in show-uri private si continut exclusiv, ceea ce poate fi foarte profitabil pe termen lung. Stripchat, pe de alta parte, are o atmosfera mai relaxata si am gasit usor sa atrag membri noi datorita traficului mare. Ambele platforme au avantajele lor, dar depinde mult de ce fel de experienta cauti.

Pentru fetele noi, le-as recomanda sa incerce mai multe platforme ca sa vada unde se simt cel mai bine. E important sa fiti autentice si sa aveti rabdare. Construirea unei baze de membri fideli necesita timp, dar daca ramaneti consecvente si va concentrati pe interactiune, rezultatele vor veni. 😊

Pupici si mult succes! 😘

Posted : 07/10/2024 9:22 am
 Sara
(@sara)

Buna! Site-ul meu preferat in acest moment este Stripchat clar. Flirt4Free promite de asemenea, insa Strip-ul mi se pare potrivit pentru un prim cont ca model.

Posted : 07/10/2024 9:23 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?