Ola, chicas! :* Am tot vazut ca fumatul e in trend acum pe site-urile de videochat, asa ca m-am gandit sa-mi iau o tigara electronica din aia cu lichid si sa nu-mi pun nicotina in ea ca sa nu devin depedendenta. Credeti ca ar merge? Ar avea acelasi impact fumatul dintr-o tigara electronica?
Eu am incercat si pentru mine a avut acelasi impact, dar trebuie sa vezi si cum te simti tu si cum ti se pare cand le folosesti.
Salut ,
In opinia mea
e-țigările se consideră ca dau mai puțină dependență decât țigările tradiționale, iar lichidele electronice fără nicotină sunt considerate în general sigure; Ar trebui să vă asigurați când mergeți la un magazin de vânzare cu amănuntul, care oferă toate informațiile, din câte știu eu, dacă fumați fără nicotină nu riscați să deveniți dependenți, amintiți-vă că la final totul depinde de dvs.
Eu cred ca da! Si mie imi plac tigarile electronice, am fumat la un mom de la o prietena. Eu zic sa incerci, nu ai ce sa pierzi!
Cel mai bine e sa te duci la un magazin unde se vand ca sa iti ofere si putina consultanta inainte sa cumperi. Poate te pot ajuta sa te decizi.
Da, eu cred că o să funcționeze și o să fie foarte plăcut pentru anumiți membrii.
Nu vad de ce nu ar functiona. Da, conteaza cum o sa reactioneze membrii, dar cred ca o sa le placa faptul ca fumezi nu mai conteaza din ce sau cum.