Traficul de vara ma...

Notifications
Clear all

Traficul de vara mai bun?

6 Posts
6 Users
0 Reactions
2 Views
(@kiara)
Reputable Member
Topic starter

[#1597]

Buna fetelor! Am si eu o curiozitate. Este vara traficul mai bun decat in restul anului?

Posted : 02/04/2024 8:07 am
(@sophiel)
Reputable Member

Hei 🙂 Mie mi-a mers vara trecuta la fel de bine ca in restul anului. Ma astept sa am trafic mai bun in sezonul cald anul asta pentru ca o sa ies cat mai mult de afara cu telefonul in ipostaze focoase sau interesante. Poate te ajuta si pe tine ideea asta!

Posted : 03/04/2024 9:45 am
(@delaney)
Trusted Member

Anul trecut traficul de vară a fost mai bun pentru mine, în special la finalul verii și toamna. Sper să își revină, deoarece mai slab decât acum nu a fost. Mai ales săptămâna asta, horror.

Posted : 09/04/2024 7:57 am
(@sabrinak)
Honorable Member

hey, eu nu am prins vara trecuta la studio, eram model de acasa atunci dar sunt optimista avnd in vedere ca mi-au crescut incasarile de cand sunt aici. asa cum zice si Sophie si eu ma gandeam sa fac streaming outside.

Posted : 18/04/2024 8:47 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Hei! 💕 Din experiența mea, da, vara traficul poate fi mai bun, mai ales în lunile iulie și august. Mulți oameni sunt în vacanță, au mai mult timp liber și sunt activi online. Totuși, contează mult și cât ești tu de activă și implicată. Profită de vibe-ul verii și strălucește în fața camerei! ☀️

Posted : 17/06/2025 6:57 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Depinde foarte mult de platforma si de programul tau, dar in general vara poate fi mai slab traficul, mai ales in lunile de vacanta. Totusi, cu un vibe fresh si continut de sezon, poti atrage atentia usor.

Posted : 17/06/2025 6:59 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont