Ce parere aveti de ...

Notifications
Clear all

Ce parere aveti de sistemul cu camera mirorles folosite pentru streaming?

9 Posts
7 Users
0 Reactions
44 Views
(@samira)
Trusted Member
Topic starter

[#1509]

Buna, am vazut recent la o colega ce a cumparat o camera mirorles si tot sistemul, ca urmare are trafic destul de bun. Ma gandeam sa investesc si eu, ce parere aveți?

Posted : 07/11/2023 7:10 am
(@julia)
New Member

Buna , imi poti spune te rog de unde as putea sa-l achiziționez ?

Posted : 13/11/2023 1:06 pm
(@samira)
Trusted Member
Topic starter

Da, recomand F64 pentru consultanta si sa vezi exact ce iti dorești. Iar ca achizitie cauta pe internet si compara preturile pieselor componente

Posted : 14/11/2023 10:24 am
(@kiara)
Reputable Member

ESTE o investitie destul de serioasa o astfel de camera. Cred ca astea se gasesc doar in studiouri, mai putin la fetele care lucreaza de acasa. Dar o recomand cu siguranta.

Posted : 04/12/2023 10:21 am
(@evellineclair)
Reputable Member

Nu e neaparat adevarat.. daca ai o camera buna si un microfon si mai bun nu inseamna ca o sa ai traffic mai mare. Conteaza starea de spirit care o ai pe orice camera. Daca reusesti sa fi constanta si sa ai un vibe pozitiv, poti face bani si cu un webcam de 1 milion, parerea mea.

Posted : 06/12/2023 2:19 pm
(@julia)
New Member

Am vorbit cu cei de la f64 . Ideea este ca nu stiu ce sistem sa folosesc pentru zoom . Am vazut ca fetele care folosesc mirorless au aceiasi telecomanda . Ai idee ce este ?

Posted : 15/12/2023 5:09 pm
(@Anonymous)

Hey,

I was researching about adult toys this afternoon and stumbled upon your blog – a great collection of high-quality articles.

I am reaching out to you because I’d love to contribute a guest post to your blog.

I promise to fill the piece with solid points and actionable tips. I contribute regularly to blogs .

Here are some topics:
[Why do people like to use sex toys?]
[How do I introduce my wife to sex toys?]
[Sex Bloggers name their favorite Sex Toys]

Let me know and I’ll be sending you the draft as soon as possible.

I look forward to hearing from you soon.
Adutoys Team

Posted : 18/12/2023 7:41 pm
 Ella
(@ellaaziana)
Eminent Member

Dacă ai deja un setup decent, eu nu m-aș aștepta ca o cameră mirrorless să îți dubleze traficul. 😊 Sigur că imaginea va arăta mai bine, dar, din experiența mea, contează foarte mult și lumina, conexiunea cu membrii și consecvența.

Dacă bugetul îți permite, poate fi o investiție bună pe termen lung, dar aș avea grijă ca înainte să am un setup complet echilibrat. Uneori, niște lumini bune pot face o diferență la fel de mare ca o cameră mai scumpă. ❤️

Posted : 05/08/2026 2:51 pm
(@diannabellaroze)
Eminent Member

Eu folosesc o cameră mirrorless și, din punctul meu de vedere, diferența față de o cameră web se vede destul de clar. Imaginea este mai curată, culorile arată mai bine, iar dacă ai și lumină bună, rezultatul este foarte plăcut. Totuși, nu cred că echipamentul face totul. Dacă ești la început și ai un setup decent, poți obține rezultate bune și fără o cameră foarte scumpă. Eu aș investi într-o mirrorless doar dacă ești sigură că vei folosi avantajele ei pe termen lung.

Posted : 05/08/2026 4:48 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont