Notifications
Clear all

Ce tura preferati

6 Posts
6 Users
0 Reactions
86 Views
(@deniseb)
Reputable Member
Topic starter

[#1240]

Heei, fac videochat de o luna iar incasarile nu sunt exact asa cum ma asteptam. Am mai vorbit si cu alte fete care fac iar parerile sunt impartite, unele spun ca tura pe de zi le avantajeaza, altele spun ca cea de seara. Eu cred ca tot tura de seara e mai avantajoasa, voi ce sfat imi dati?

Posted : 03/08/2022 9:11 am
(@Anonymous)

eu prefer tura de zi. dar cum faci de o luna ? ai postari inca din martie pe forum :)))

Posted : 04/08/2022 8:18 am
(@beatriz)
Estimable Member

Eu prefer tura de zi acum, am lucrat și pe cea de noapte, dar parcă mai bine mă odihnesc la orele normale de somn. Și am și timp să mă văd cu prietenii care nu sunt în industrie și ies de la corporație la 6.

Posted : 11/08/2022 9:33 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Heeei! eu lucrez de ceva timp și sincer, depinde mult de tine și de publicul cu care rezonezi. Tura de seară are într-adevăr mai mult trafic și membrii mai activi, dar dacă ești o persoană matinală și ai energie dimineața, și tura de zi poate merge foarte bine. Cel mai bine e să testezi ambele și să vezi când te simți tu cea mai încrezătoare și prezentă în fața camerei

Posted : 03/11/2025 1:27 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Eu aș încerca și tura de noapte. 😊 Din ce am observat, atunci este mai multă activitate și ai șanse să întâlnești mai mulți membri activi. Totuși, cel mai important este să fii consecventă și să îi dai timp. O lună este încă foarte puțin pentru a trage concluzii. Eu aș testa câteva săptămâni pe tura de noapte și apoi aș compara rezultatele. ❤️

Posted : 13/07/2026 10:11 am
(@sierrakrane)
Eminent Member

O lună este încă o perioadă destul de scurtă, așa că eu nu m-aș grăbi să trag concluzii. 😊 Din ce am observat, nu există o tură perfectă pentru toată lumea. Unele fete au rezultate foarte bune dimineața, altele seara. Eu aș încerca ambele variante pentru o perioadă și aș vedea unde mă potrivesc mai bine și unde mă simt mai în largul meu. De multe ori, constanța și implicarea contează mai mult decât ora la care intri online.

Posted : 14/07/2026 2:10 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont