Notifications
Clear all

Ce va da inapoi ?

9 Posts
7 Users
0 Reactions
9 Views
(@Anonymous)

[#1279]

Fetelor, pe voi ce va da inapoi in meseria asta ? sau ce va frustreaza? pe mine una, membrii nesimtiti care vor chestii in free si dupa ce refuzi politicos, insista ca ultimii prosti. sunt satula de libidinosi, mi e si sila sa mai intru uneori din cauza lor.

Posted : 08/09/2022 8:02 am
(@Anonymous)

Sincer? Mentalitatea oamenilor din jur. Când cineva află ce lucrez, de multe ori simt din privire cum mă judecă. Mi se pare o prostie chestia asta la noi. Până la urmă muncim pentru banii noștri.

Posted : 09/09/2022 9:42 am
(@Anonymous)

Uneori , zilele proaste , eu sunt genul de persoana care simte orice fel de sentiment, foarte puternic. Dacă sunt suparata, tind sa o dau in depresie ,dacă sunt fericita , tind sa fiu exagerat de fericita ,iar când am o zi proasta , ma descurajez enorm , și se trezește o anxietate in mine ca așa va fi și mâine și de multe ori asta pățesc stric din faptul ca sunt negativistă . De aceea , eu nu îmi permit sa am zile proaste , ca știu ca va urma un lanț nesfârșit de negativitate .O zi Ok pt mine reprezintă 100-150$ pe tura , iar dacă nu i am făcut , am sa stau logata pana ii fac .

Posted : 12/09/2022 12:20 pm
(@lollagodiva)
Noble Member

Si eu am aceeasi chestie, zilele in care nu merge ok si membrii rautaciosi. In mod normal la orice job ai si zile nasoale, dar aici parca n ai cum sa n o iei personal :)))

Posted : 14/09/2022 9:30 am
(@Anonymous)

Chiar e puțin cam greu să nu o iei personal când oamenii sunt răutăcioși cu tine fără niciun sens.

Posted : 19/09/2022 1:12 pm
(@beatriz)
Estimable Member

Așa cum a zis și Sonia, Mentalitatea oamenilor din jur. Pe lângă asta și partea cu membrii răi e destul de nasoală, și sper să am parte de ea cât mai puțin.

Posted : 20/09/2022 11:24 am
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

si pentru mine mentalitatea celor din jur este cea mai enervanta parte.

Posted : 27/02/2026 11:23 am
(@ginamence)
Reputable Member

cel mai greu este cu ce gandesc oamenii din jur despre acest job, e foarte obositor sa auzi mereu aceleasi idei invechite. cu cei de pe site m-am obisnuit, ei isi incearca sa obtina cat mai multe chestii pe cat mai putini bani, depinde mult de tine cum gestionezi situatiile astea.

Posted : 08/06/2026 2:58 pm
(@adissonlane)
New Member

Pe mine mă consumă cel mai mult cei care nu înțeleg limitele. Una e să întrebi, alta e să insiști după ce ai primit deja un „nu”. Mai sunt și cei care promit că intră în privat sau că lasă tip și apoi dispar. 😅 În rest, încerc să nu pun la suflet și să mă concentrez pe membrii ok, că altfel chiar ajungi să intri cu nervi pe site.

Posted : 19/06/2026 7:32 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont