Notifications
Clear all

Logarea de paste

7 Posts
7 Users
0 Reactions
40 Views
(@jessicaa)
Eminent Member
Topic starter

[#1609]

Hey, guys! Ma gandesc serios daca sa ma loghez sau nu de Pastele ortodox. Majoritatea membrilor mei sunt romani, si tind sa cred ca ar prefera sa stea cu familia. Ma puteti ajuta sa iau o decizie?

Posted : 15/04/2024 9:28 am
(@sophiel)
Reputable Member

Hei 🙂 eu am avut multi membrii romani care erau singuri si voiau companie de paste. Eu zic ca se merita 😀

Posted : 18/04/2024 8:44 am
(@kiara)
Reputable Member

Bunaa! Eu tind sa cred ca multi membrii au nevoie de companie si afectiune mai ales de sarbatori. Multi sunt singuri si vor o conexiune!

Posted : 18/04/2024 8:44 am
(@delaney)
Trusted Member

Dacă nu ai cu cine să îți petreci Paștele, poți încerca.

Posted : 25/04/2024 8:25 am
(@sabrinak)
Honorable Member

Buna. Poti incerca. Clar nu o sa ai nimic de pierdut. Cele mai multe persoane se simt si sunt singure de sarbatori.

Posted : 01/05/2024 12:24 pm
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Hei! Eu cred că ar fi o decizie bună să te loghezi de Paște, mai ales că anul acesta Paștele ortodox și cel catolic sunt aproape simultane. Mulți membri vor fi acasă și vor avea mai mult timp liber, deci ar putea căuta distracție și relaxare online. În plus, unii dintre ei poate vor căuta o pauză de la rutina zilnică. E posibil ca membrii singuri să aprecieze mai mult în aceste zile, când se simt mai singuri. Deci, din punctul meu de vedere, ar fi o oportunitate bună! 🙂

Posted : 27/03/2025 1:36 pm
(@ginamence)
Reputable Member

Hey! Daca majoritatea membrilor tai sunt romani, e posibil ca in ziua de Paste traficul sa fie mai slab, mai ales in prima parte a zilei. Dar seara s-ar putea sa fie surprinzator de ok, unii intra sa se relaxeze dupa toata agitatia. Poti incerca o logare mai scurta, seara, doar cat sa testezi vibe-ul. Daca e liniste, te deloghezi, dar daca prinzi oameni activi, e un bonus 🐣💻

Posted : 08/04/2025 11:38 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont