Loredana Chivu face...

Notifications
Clear all

Loredana Chivu face video chat?

12 Posts
10 Users
0 Reactions
5 Views
(@anita93)
Eminent Member
Topic starter

[#155]

Buna, fetelor

Ati vazut asta? https://www.youtube.com/watch?v=9F44OxYNoGY

Nu stiam ca Lordeana Chivu face video chat, eu credeam ca e ceva asistenta pe la TV sau ceva. Poate daca merg si eu la Studio 20, ma propulseaza si pe mine ca asistenta sau prezentatoare, asi vrea sa apar la TV!

Posted : 11/06/2020 2:49 pm
(@ioanam)
Eminent Member

Buna, Anita,

Haha, ce tare! Nu stiam ca mai face, eu stiam ca asa s-a lansat. Acum vad ca e manager studio. Sa fie sanatoasa!

Posted : 11/06/2020 2:54 pm
(@krisztyna)
Active Member

Hello 🙂 Da, eu stiam, mai vazusem clipul, parca chiar aici pe forum. E finuta Loredana, si mie imi place de ea 🙂

Posted : 11/06/2020 2:55 pm
(@anamariaks)
Eminent Member

Hey, girlz xoxo

Da, eu stiam, e super tare femeia, mai ales cand era la Capatos era smechera. Ziceti voi ca n-ati vrea sa fiti ca ea, a-ti minti. Mie imi place :")

(@anita93)
Eminent Member
Topic starter

E misto clipul de prezentare, mai ales glumita cu masina hihi. Atunci nu mi-am dorit sa fiu in locul ei, cand i-a incediat nebuna aia masina

(@amalia)
Eminent Member

Si mie imi place de ea, chiar daca multi o critica pentru faptul ca exagereaza cu operatiile estetice. E super simpatica si e pe treaba ei. Asta da independenta financiara...

Posted : 12/06/2020 4:33 pm
 Lola
(@lola)
Active Member

Loredana face de multi ani videochat. Eu asa stiam. E haioasa dar parca a exagerat cu buzele. Sunt prea mari. Mie imi plac buzele mai finute 😀

Posted : 12/06/2020 5:13 pm
(@sugarlips)
Trusted Member

wow, sunt singura careia nu ii place de don-soara Chivu? Are un fel de a fi foarte.. colorat, ca sa zic asa. Crudutza e mult mai finutza, simpatica si haioasa (parerea mea :D)

Posted : 12/06/2020 6:24 pm
(@anamariaks)
Eminent Member

@Sugar Lips, da e ok si Cruduta, dar Loredana Chivu parca e mai serioaa, nu vezi atatea scandaluri. Ala cu masina incediata nici macar nu a fost din vina ei

Posted : 16/06/2020 11:21 am
 Bubu
(@bubu)
Estimable Member

de acord cu @sugarlips ... sunt team Cruduta. Loredana Chivu nu imi place neam. E super mahalagioaica si a fost intr-o groaza de scandaluri, mai ales pe la Wowbiz aparea mereu. Cruduta chiar e cu bun simt si isi vede lungul nasului. A uitat de unde a plecat Chivu si se crede prea superioara. Sa ia lectii de la Cruduta 🙂

Posted : 18/06/2020 10:57 am
(@sophydavis)
Trusted Member

Hmm.. draguta reclama ! mai ales ca intr-adevar Studio 20 este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat!

Posted : 08/07/2020 5:07 pm
(@aleenaginger)
Estimable Member

Wow :)) chiar nu stiam asta! super tare totusi

Posted : 23/07/2020 7:33 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont