Notifications
Clear all

Munca de 1Mai

6 Posts
6 Users
0 Reactions
43 Views
 Sara
(@sara)
Estimable Member
Topic starter

[#1621]

Fetelor, stiu ca pe site-uri de 1Mai se sarbatoreste Labor Day... voiam sa stiu daca voi ati ales sa lucrati de 1Mai sau v-ati luat liber?

Posted : 25/04/2024 1:36 pm
(@kiara)
Reputable Member

Buna Sara! Eu nu mi-am luat liber pentru ca am mai discutat si cu membrii sa ne vedem pe 1Mai. In orice caz, este trafic si de Labor Day pe site-uri asa ca sugerez sa va logati xx pupici

Posted : 01/05/2024 12:24 pm
(@sabrinak)
Honorable Member

Heii, eu aleg sa muncesc aproape la fiecare sarbatoare din asta mai mare. Traficul este mai mare in perioada asta si evident si incasarile. Deci da, din punctul meu de vedere clar se merita.

Posted : 01/05/2024 12:24 pm
 Mara
(@gabriela96)
Honorable Member

Eu am ales să lucrez de 1 Mai 😊. Pe site-uri a fost destul de activ, iar mie îmi place să profit de zilele în care traficul e mai bun. Oricum, mi-am păstrat vibe-ul relaxat și mi-am făcut programul lejer, ca să fie totul ok și pentru mine.

Posted : 02/12/2025 2:21 am
(@ginamence)
Reputable Member

Buna...si eu voi lucra de 1 Mai, mereu am lucrat. A fost destul de multa activitate pe site-uri

Posted : 08/06/2026 2:58 pm
(@neferababe)
New Member

Eu am ales să lucrez. 😊 Din experiența mea, zilele de sărbătoare pot fi chiar foarte bune, pentru că mulți utilizatori sunt liberi și petrec mai mult timp online. Dacă simți că ai nevoie de o pauză, e normal să îți iei liber, dar eu prefer să profit de astfel de zile și să-mi programez odihna în alte perioade.

Posted : 03/07/2026 6:16 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont