Ochelari de profeso...

Notifications
Clear all

Ochelari de profesoara

7 Posts
7 Users
0 Reactions
29 Views
(@amada)
Eminent Member
Topic starter

[#408]

Hey! Am un membru pe Jasmin care insista sa ma costumez in profesoara si, bineinteles, ca vrea sa-mi pun si ochelari :)) Haine potrivite mi-am cumparat, dar nu am gasit nicio pereche de ochelari care sa-mi placa pana acumm. Voi ce imi recomandati? Unde gasesc niste ochelari sexy, fara dioptrii? 😀

Posted : 24/11/2020 4:32 pm
(@Anonymous)

Incearca pe lensa, ai acolo optiuni daca sa iti puna dipotrii sau nu la lentile. 😉

Posted : 26/11/2020 12:19 pm
(@jessycap)
Estimable Member

Hey. Eu mi-am luat de la Lensa o pereche exact pt lucrul asta. Poti sa iei cu dipotrii sau fara. De fapt cam pe la toate magazinele de genu poti sa cumperi si fara dipotrii.

Posted : 26/11/2020 12:20 pm
 Bubu
(@bubu)
Estimable Member

buna, cred ca gasesti la H&M sau Newyorker si la preturi mici 😀 :*

Posted : 27/11/2020 10:12 pm
(@mallorie)
Trusted Member

Hello, din cate stiu eu sunt o multime de modele pe Lensa.ro - sunt sigura ca o sa gasesti acolo ceva cu care o sa iti stea bine si sa mearga cu vibe-ul de profa :))). O alta optiune este sunglasses hut, din cate stiu au si rame de ochelari acolo si ii poti proba in magazin :D. Optiblu si Optinova sunt de asemenea niste alegeri bune!

Posted : 27/11/2020 10:15 pm
(@selener)
Trusted Member

Hey, eu mi-am luat de pe AliExpress. I-am luat la 9 lei perechea, asa ca mi-am luat vreo 3 perechi cu rame de culori diferite.

Posted : 03/12/2020 4:12 pm
(@celine)
Eminent Member

Cu siguranta se gasesc fara dioptrii la magazine gen H&M, dar daca vrei ceva care sa arate bine si calitativ, the real deal, poti incerca si la Videt, au reduceri mari in perioada asta

Posted : 03/12/2020 4:14 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont