Hello :* Văd că tot mai multe modele folosesc inteligența artificială pentru conținut. Credeți că ajută sau mai mult încurcă? Eu sincer va spun ca am mixed feelings in legatura cu asta, dar sunt deschisa sa povestim mai multe. 🤗
Și eu am mixed feelings. 😅 Cred că AI-ul poate fi foarte util pentru idei de content, texte, editări sau pur și simplu când ai rămas fără inspirație, dar nu aș lăsa niciodată să înlocuiască personalitatea modelului.
Până la urmă, membrii vin pentru tine și pentru interacțiunea cu tine, nu pentru ceva generat artificial. Eu îl văd mai degrabă ca pe un tool care îți poate ușura munca, atât timp cât îl folosești cu măsură și păstrezi partea autentică. 🤗
Eu cred că AI-ul poate fi foarte util dacă îl folosești ca instrument, nu ca înlocuitor pentru conținutul autentic. 😊 De exemplu, pentru idei, texte, organizarea postărilor sau editări poate economisi mult timp. În schimb, aș fi atentă la partea de autenticitate și la folosirea imaginilor generate/modificate, mai ales dacă pot crea așteptări false. Până la urmă, cred că oamenii încă apreciază cel mai mult conținutul care pare natural și personal. 🤗