Bună! Am fost banata pe stripchat si sunt în căutarea unor noi situri, ma puteți ajuta cu câteva exemple vă rog. Specific ca am încercat camsoda(2 săptămâni a mers după nimic), Mfc e așa și așa, iar stremate fac cam 20€ pe zi nu știu dacă e bine sau nu.
Eu am lucrat 3 ani doar pe stripchat.
Incearca F4F, e tot de freemium dar e ceva mai greu de inteles decat Streamate si Stripchat.
Recomand F4F este mai mult trafic in perioada asta si poti catiga mai mult decat pe Strip
Buna! Eu lucrez la Studio20 , aici se lucreaza si pe chaturbate , jasmin, flirt4free . Eu zic sa iti dai o sansa si sa vii si poate ti se potriveste unul dintre aceste site-uri .
de platforme ninsate stiti ceva? gen bdsm, cosplay, fetishuri, etc
Sabrinak, eu ca și dominatoare folosesc sm, cb, loyal fans, adult work, cam contacts, LJ si skyprivate. Astea merg pe bdsm
Eu lucrez pe Flirt4Free si Stripchat, daca esti la inceput recomand Stripchat.
Delaney super! multumesc mult, vreau sa incerc de ceva timp bdsm
Bună! Îmi pare rău să aud că ai fost banată pe Stripchat. Poate ar trebui să încerci LiveJasmin sau Chaturbate, am auzit că multe modele au succes pe aceste platforme. De asemenea, Flirt4Free poate fi o alternativă bună. Succes în căutarea ta și sper să găsești rapid un site care să ți se potrivească!
Buna! Incearca chaturbate , jasmin, flirt4free
Si eu recomand si chaturbate!