Care au fost primel...

Notifications
Clear all

Care au fost primele semne că ceva nu era în regulă?

3 Posts
3 Users
0 Reactions
79 Views
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

[#1903]

Bună, fetelor! 😊 M-am gândit că ar fi util să împărtășim experiențe legate de situațiile în care ați simțit că ceva nu este în regulă, fie că vorbim despre un studio, o colaborare sau o ofertă care părea prea frumoasă ca să fie adevărată.

Care au fost semnele de alarmă pe care le-ați observat? Cred că astfel de experiențe pot ajuta multe fete aflate la început să evite situațiile neplăcute. ❤️

Posted : 09/07/2026 6:50 pm
 Ella
(@ellaaziana)
Eminent Member

Pentru mine, cele mai mari semne de alarmă sunt lipsa unui contract clar, evitarea discuțiilor despre bani și comisioane sau promisiunile de câștiguri uriașe garantate încă de la început. 😅Aș mai fi atentă și la studiourile care pun presiune să începi imediat sau nu îți explică exact ce presupune colaborarea. Un studio serios ar trebui să fie transparent, să îți răspundă la întrebări și să îți lase timp să citești și să înțelegi tot înainte să iei o decizie. 

Posted : 07/08/2026 5:55 pm
(@adissonlane)
Eminent Member

Pentru mine, cel mai mare red flag este când ți se promit câștiguri foarte mari fără să ți se explice concret cum se ajunge la ele. 🚩 La fel și când evită să îți spună clar procentul, condițiile contractuale sau detaliile colaborării și totul rămâne doar la nivel de promisiuni.

Eu cred că înainte să accepți orice ofertă e bine să pui toate întrebările, să citești contractul și să nu te lași presată să iei o decizie pe loc. Mai bine verifici de două ori decât să regreți după. ❤️

Posted : 10/08/2026 1:15 pm
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont