In cat timp v-ati s...

Notifications
Clear all

In cat timp v-ati scos investitia?

5 Posts
4 Users
0 Reactions
3 Views
(@lollagodiva)
Noble Member
Topic starter

[#933]

Hello, ma bate gandul uneori sa ma mut de acasa, dar nu stiu exact cat de mare ar fii investitia si in cat timp o pot scoate. Ma gandesc ca oricum ti e mai greu sa ai chef de munca cand esti acasa, dar asta e alta discutia, aici ma refer strict la bani :)))

Posted : 03/03/2022 11:05 pm
(@Anonymous)

Eu mi-am scos banii din prima luna, si vorbim de camera de 4200 de lei :))) plus celelalte lucruri, mouse, tastatura, tinute, laptop

Posted : 06/05/2022 8:31 am
(@camillaford)
Active Member

Wow, camera de 4200lei? Dar de ce atât de scumpa? Cred ca se poate și cu unele de 1000 lei, nu?

Posted : 01/08/2022 11:11 am
(@Anonymous)

Pentru ca atat costa o camera buna si eu pe aceea am vrut-o. Probabil ca se poate si cu una de 1000 de lei, fiecare este liber sa aleaga ce vrea. Eu am ales calitatea, nu cred ca o camera de 1000 de lei are si telecomanda sa o poti muta cum vrei tu. Esti cam agresiva in exprimare si nu inteleg de ce, te deranjeaza cu ceva ca am eu camera de 4200 de lei ?

Posted : 08/08/2022 11:14 am
(@Anonymous)

CamillaFord, depinde mult ce îți dorești de la camera pe care o cumperi și cât de ușor îți este ție să o folosești. Sunt camere și de 4200 și de 1000 care sunt bune. Depinde de locul în care te afli acum financiar, pentru că dacă nu îți permiți în momentul de față cea mai scumpă și mai performantă cameră, o poți achiziționa pe parcurs. Contează foarte mult ce faci pe cameră și cât de bine știi să te folosești de echipamentul pe care îl ai.
Roxen, cred că nu era agresivă în exprimare Camilla, doar ai perceput-o tu așa. Și eu aș fi fost uimită dacă nu știam deja cât costă anumite echipamente din domeniu, deci cred că mai mult a fost senzația de ”wow” decât de hate din partea ei.

Posted : 08/08/2022 11:26 am
Share:
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont